Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Trofee, cupe, medalii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
In colectia noastra regasiti toate tipurile de obiecte acordate in mod traditional in cadrul premierilor, aniversarilor si altor evenimente onorifice si anume trofee, cupe, medalii. Aceste categorii de produse au ca simbolistica recunoasterea de-a lungul anilor si se ofera pentru rezultate deosebite.

Absolut toate aceste trofe, cupe si medalii pot fi personalizate prin gravura sau colantare pentru a se potrivi ceremoniei pe care o organizati.

De asemenea, trofeele, cupele si medaliile pot fi prezente in forme si modele diverse, cu simboluri caracteristice fiecarui sport.

Materialele din care se confectioneaza    aceste trofee sunt cristal, acryl, sticla, lemn, ceramica, metal sau alte materiale.

Nova Copy ofera cea mai variata gama de trofee, cupe, medalii personalizate sportive. Produsele noastre sunt de o calitate si finisare uluitoare fiind dedicate atat competitiilor sportive cat si corporatiilor, organizatorilor de concursuri sau altor evenimente.
Va oferim si servicii calitative de personalizare folosind tehnici moderne de Gravura Computerizata si Print Digital.

Pentru detalii si oferte de pret va rugam sa ne contactati folosind formularul de Contact sau numerele de telefon de pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura