Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cana personalizata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lasa-ti imaginatia sa aleaga pozele si ofera cele mai originale si haioase cadouri. La sfarsit de an fiecare incearca sa pastreze ca amintire momentele cele mai frumoase petrecute alaturi de prieteni si familie. Acum le poti ilustra intr-un mod inedit si oferi celor dragi.

Canile sunt fabricate din material ceramic si datorita imprimarii de calitate, acestea se pot introduce fara nici o problema in cuptorul cu microunde sau chiar in masina de spalat vase. Aceste cani se pot personaliza cu orice fotografie, text sau continut. Personalizarea se face prin sublimare, ceea ce inseamna ca fotografia sau textul vor fi imprimate in compozitia canii, fiind astfel protejata de zgarieturi.

Canile pot fi personalizate prin sublimare (ceea ce inseamna ca puteti sa le personalizati cu un text, grafica in culor) si gravura (ceea ce inseamna doar un logo, un text "sapat" in cana).

Dimesiune unei cani care poate fi personalizata cu imaginea si textul dorit este de 20 cm lungime si 9 cm inaltime.
Disponem de o gama varianat de modele si color. Puteti alege o cana simpla, sau puteti opta pentru un model de cama termosensibila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura